Helicid 20

Dobry den chtel jsem se jen zeptat jestli z toho leku Helicid 20 muzou byt aji nezadouci ucinky aji jako je unavenost a sem tam motani hlavy beru je jen kratce byly me doporucene obvodnim lekarem pri vetsim uziti nalgesinu bolelo me bricho a pichal zaludek. Samozrejme se to zlepsilo ale akorad jsem potom opravdu unaven a sem tam se me mota hlava

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jane, ano, podobné potíže, které popisujete, by mohly být způsobeny jako nežádoucí efekt Helicidu. Doporučím Vám navštívit Vašeho praktického lékaře, sdělit mu tyto potíže. Jako vhodnější alternativu místo Helicidu můžete zkusit lék s účinnou látkou Pantoprazol. S pozdravem, Kristýna Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: