Helicid a mariuhana/ibumax

Vadí když beru lék Helicid ráno a večer a zakouřím si na to mariánku? A taky vadí když beru Helicid a do toho si dám ibumax? Děkuji

Odpověď odborníka:

Z této kombinace nevyplývají žádná zvláštní rizika oproti samostatnému užívání Helicidu, Ibumaxu a abúzu marihuany, ve Vašem vlastním zájmu však doporučuji s drogami přestat (riziko přechodu k tvrdším drogám, riziko "flashbacku" při řízení auta atd.).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
Zařaďte péči o nos mezi své každodenní rituály
Články: Zařaďte péči o nos mezi své každodenní rituály
Pravidelné proplachování...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: