Helicid v těhotenství

Dobrý den, jsem v 8. tt, kvůli překyselení žaludku jsem před otěhotněním (IVF) brala delší dobu Helicid. Po otěhotnění mi paní doktorka Helicid vysadila a předepsala Venter. S Helicidem jsem neměla žádné problémy, po Venteru mám zácpu (to bych ještě přežila), ale hlavně je mi z něj pokaždé na zvracení (do 5-10 minut po požití se mi udělá zle a teď už mám problém se donutit lék vůbec pozřít). Bylo by bezpečné vrátit se po ukončení prvního trimestru (či dříve) k Helicidu v dávce 1x denně? Nedokážu si představit další fungování s Venterem. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, nevím,jaký byl důvod vysazení helicidu,když Vám vyhovoval.k helicidu se můžete vrátit, podle mne, kdykoli.na druhou stranu byste měla informoat své lékaře, zná Vás daleko lépe.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: