Helicobacter pylori

Dobry den,byl mi z krve zjištěn Helicobacter pylori což asi způsobuje mé problémy jakoby vaznoucího sousta v krku,byl mi nasazen Augmentin 625mg+Clarithromycin 500mg+Helicid 20 chtěl jsem se zeptat zda je tato kombinace dobrá a jestli ji užívám správně?Augmentin v 6,14,22 hod.Clarithromycin v 6 a 18hod.a Helicid v 8 a 20hod.takto bych měl 7 dní.Jinak ten Augmentin mi předtím než mi Clarithromycin a Helicid předepsal praktický lékař předepsal Urolog na Staphylococcus epidermidis a Streptokok viridans(zjištěn předtím ze stěru z močové trubice)a to je můj druhý dotaz zda se tohoto při této tydenní kůře také zbavím?Beru to takto už tři dny a docela mě bolí břicho tak nevím zda to ukončit?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petře! Kombinace zmíněných léků je nutná, má-li se helicobacter zničit. Popsaná kombinace je v souladu s platnými oficiálními doporučeními. Ta vedou k úspěchu léčby u 95% pacientů. Breberky z močové trubice Vám popsaná léčba téměř jistě vyhladí. I tak lze ale kontrolu po léčbě s odstupem jen doporučit. Bolesti břicha a potíže s trávením mohou léčbu doporvízet. Jezte málo, častěji a experimentujte s jídly - některá budou vadit více, jiná méně.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
helicibakter pilory | Od: alena | 17.10.2016 23:11
dobry vecer nasli me helicobakter pilory
byla sem na endoskopii mam to
negatyvni ale mam to 9 roku brala sem
hodne krat antybiotyka nikdy me
nepomohli a beru opramezol a ted me
zacali bolet nesnesitelne zada sem
unavena a obavam se jestli neni to tim
opramezolem beru ho 5 roku
reagovat
re:helicibakter pilory | Od: uLékaře.cz | 19.10.2016 11:03
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím Vás,
abyste dotaz zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x