Helicobacter pylori, antibiotika

Znovu ještě jednou vám přeji dobrý den, již jsem se ptala na !Helicobactera pylori", odpověděl jste mi, že pokud maminka neměla větší potíže, a\'t antibiotika užívá. Ale pravdou je opak, reakce byla taková, že natekla v obličejové části vodou, a na lících se ji objevily fialové fleky a doslova "jelita" pod očima. Stěžovala si na bolest srdce a nemohla vstát, chodit a pořád jí oblíval pot. To si myslím, že je velká reakce. Nejsou třeba jiné formy léčby - bilinky, čaje, kapky? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro. Kauzální léčba (léčba příčiny) je v tomto případě opravdu jenom pomocí této dvojkombinace antibiotik. Ostatní přípravky mohou zmírnit příznaky, ale neodstraní HP infekci. Pokud jsou příznaky takové, že by se mohlo jednat o alergickou reakci, je to těžké. Pak se bude volit menší zlo, ale nadále by měla probíhat Vaše spolupráce s gastroenterologem.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Helicobacter | Od: Jana | 9.11.2008 20:00
Dobrý den,před rokem mi gastroentelog potvrdil Helicobacter,užívala jsem antibiotika.Ale bolesti mám stále co mám dělat.Můj lékař mi řekl že je to v pořádku. děkuji
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: