Helicobacter pyroli

Dobry den, chtela bych se zeptat byl mi zjisten helicobacter pyroli jsem prelecena trojkombinaci leku po tydnu dobrani jsem byla na krvi a vysledky jsou pozitivni po mesici pry mam prijit znova.drive mi bylo dost spatne zhubla jsem ale byl v tom i stres dnes je mi dobre.kdyz bude pozitivni i po mesici co me ceka? Da se toho vubec zbavit? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud se Helicobacter pylori po přeléčení objeví znovu, je nutné nasadit jinou kombinaci léků a prodloužit jejich užívání. Přesnější informace by Vám poskytl gastroenterolog.

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: