Helicobactery pylori

Dobrý den, chci se zeptat .. Na Gastroskopii mi našli vřed, který už částečně zaniká mám antibiotika na 7 dní. Loseprazol 20 MG, Claritromycin TEVA 500mg a Duomoc 1000 mg. Po dobrání mám pokračovat Loseprazolem 20 mg, a 23. 1. jdu na kontrolu .. Zajímá mě jestli bych mohl na silvestr alespoň vypít šampaňské? A také co kdybych si jeden den prášek nevzala a potom se napila vína nebo šampaňského, nechci to přehánět ale bude silvestr a to mě fakt štve . Děkuji ..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá Gabrielo..Chápu, že stonání je nepříjemná věc, samotný prožitek obtíží je trápení, režimová omezení činí celou záležitost ještě trpčí..Neznám Váš celkový zdravotní stav, platí, že ten lékař, který Vás pro danou nemoc léčí, je i Vaším průvodcem v oblasti životosprávy..Příběh každého nemocného člověka je zcela originální, "není vřed jako vřed"..Váš ošetřující lékař a Vy se dělíte o zodpovědnost za Vaši co nejúspěšnější úzdravu..je tedy fér položit Vámi zmíněné otázky přímo v ordinaci..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: