Helicobakter

Dobrý deň . Chcela by som sa spýtať na Helicobaktera. Pred dvoma rokmi mi našli helicobaktera a dali mi dvoje ATB. Po teste zo stolice som bola neg. Teraz som pre žalúdočné ťažkosti bola znova na vyšetrení a opäť ho mam . Lekár mi dal znova ATB a to: Deoxymykoin, Entizol a Ozzion. Ale po prvej dávke mi bolo strašne zle. Nevoľno , potenie, na odpadnutie. Lekár mi povedal že ich nemám užívať a vraj iná liečba už nie je. Poradil mi užívať BioGaja. Vraj to pomáha . Ešte som si ich nekúpila lebo mam iné . Chcem sa spýtať či už nie je žiadna cesta. Mam hrozne nevoľnosti cely deň , je mi zle , v žalúdku mam ako kameň . Bolieva ma žalúdok. Jedávam len rano a na obed. A do rana už nič . Ak tak nejake ovocie. A potom už len príjem vodu. Som už z toho zoslabnutý a unavená. A na okraj v r. 2014 mi vybrali celu štítnu žľazu pre zhubný nádor v prvom štádiu. Bola som liečená aj jódom. Ďalej užívam opiáty Oxypro lebo som bola operovaná na chrbticu a mam silnú osteoporózu . Mávam silne bolesti. Mam 40 r. Ak môžete tak mi odpovedzte. Ďakujem . Erika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše obtíže mohou ustat po zklidnění žaludku, helicobacter souvisí se zádětem žaludku a žaludečními vředy. Vyzkoušejte držet dietu, pít žaludeční čaj, vaše obtíže by měly ustoupit.

MUDr. Lenka Rychlovská
MUDr. Lenka Rychlovská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Svitavy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: