Helicobakter

Na gastroskopii mi zjistili helikobakter a pan doktor mi předepsal duomox 1000, azitromycin sandoz 500mg a gasec 20. Chtěla jsem se zeptat, jestli po dobu užívání mohu cvičit? Věnuji se hlavně aerobnímu cvičení. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Renato, infekce Helicobacterem pylori ani její kombinační léčba nejsou kontraindikací fyzické aktivity. Záleží pouze na Vás, jakou frekvenci a intenzitu tréninku budete tolerovat. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: