Helicobakter pyroli

  • Dotaz od: Dagmar Ševčíková
  • Publikováno: 23.6.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, obvodní lékař mi z odběru stolice zjistil pozitivní test na helicobakterii pyroli. Měla jsem potíže typu bolest žaludku, říhání, plynatost, průjem, nechutenství. Dodržovala jsem nyní tři týdny dietu a užívala probiotika a dle potřeby Ercefuryl.Stav se celkem zlepšil. Lékař mi předepsal 14-ti denní léčbu trojkombinací Duomox 1000 po 8 hodinách, Entizol po 8 hodinách a 2x denně Helicid. Nestačila by léčba jen týden? Není mi po lécích zrovna nejlépe a neschopenku nemám.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že by stačila kombinace Helicidu a Duomoxu, po Entizolu se mohou vyskytnout zažívací a jiné obtíže. Poraďte se ještě se svým lékařem, zda by se Entizol nedal vysadit.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: