Heliobacterie pyroly

Dobrý den,Zjistily u mě heliobacterii pyroly,ale pan doktor mi nedal žádné léky.Musí se prý počkat až zase dostanu tu nesnesitelnou bolest žaludku a zvracení.Tento problém se vždy projeví 2 dny před menstruací.Snažím se stravovat tak,aby mi bylo dobře.Jen mám obavy z toho že se můžou dřív dostavit žaludeční vředy,nebo i něco horšího jako je rakovina. Děkuji za odpověď přeji krásný den

Odpověď odborníka:

Vážená paní Kateřino, pokud jste byla vyšetřena pro klinické obtíže, typické pro infekci mikrobem Helicobacter pylori, a histologické vyšetření vzorku žaludeční sliznice odebraného při endoskopii přítomnost tohoto mikroba potvrdilo, pak je standardním postupem tzv. eradikační léčba. Doporučuji Vám buďto obrátit se na jiného gastroenterologa, nebo na revizního lékaře Vaší zdravotní pojišťovny. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: