Help

dobry den,chtela bych se zeptat jake je riziko opak.help syndromu u dalsiho tehot.je mi 35let.prvni teh.1 dite ve 22letech,porod normalni 4kg,druhy porod ve 30letech,cis.rez.,dvojcata ve 34tydnu.deti ok.u mne hypotonie delohy,vysoky kr.tlak,vysoke jat.testy,trombocyty 50.jaky je vas nazor na dalsi dite.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jakékoli komplikace v těhotenství včetně Hellp syndromu se nedají předvídat, pokud otěhotníte, jistě bude vaše těhotenství spíše rizikové a více hlídané, ale předpovědět, co bude, to jistě nemohu. Hodně štěstí a hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x