Help syndrom

Dobrý den, před 2 léty, u porodu císařským řezem se u mne vyskytl help syndrom. Hlavním problémem bylo selhání jater, a proto jsem byla 2dny na JIPce. Také mi byla zjištěna zvýšená srážlivost krve a internista diagnostikoval chronickou žilní nedostatečnost dolních končetin a pozitivní trombofilní stavy. Syn má nyní dva roky a je zcela zdravý, mé jaterní testy jsou také vpořádku a žádné léky neberu. Moc bych si přála druhé dítě, a proto prosím o Váš názor a doporučení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dášo! S tímto dotazem se obraťte na svého gynekologa. Máte-li trombofilní stav, je třeba upravit léčbu v souvislosti s možným otěhotněním a v těhotenství si budete muset píchat injekce s nízkomolekulárním heparinem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: