Hemangiom

Dobrý den dcera 4 měsíce by před 3 týdny na laseru hemangiom na tváři měla tam modřinu a poté strup ale jak mlela rukami tak si ho strhla krev netekla strup byl tvrdý ale pod tím měla ještě hemangiom zahojí se i po strhnuti strupu přijde mi stále stejný dekuji za brzkou odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po stržení stroupku může být spíše jizvička, zákroky cévním laserem se často musí tzv. korigovat neboli zopakovat. Po měsíci od ošetření by měla být kontrola v místě, kde to dceři odstraňovali. Z našich zkušeností hemangiomy mizí sami kolem 3.-4 roku života. Cévní laser silně pálí a nevím jak to dcera zvládala, poraďte se s ošetřující paní doktorkou, ošetřené ložisko chraňte před sluníčkem , LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
8 ověřených způsobů, jak nedat šanci chorobám srdce a cév
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Články: Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Uvolnit ucpaný nos při rýmě...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
Medikamentózní léčba benigní hyperplazie prostaty
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: