Hemangiomy, cévky

Dobrý den, děkuji znovu za odpověď, do posilovny jsem chodil často,ale poslední měsíc ne. Zjistil jsem,ze se mi hemangiomy dělaji pouze v případě,že si vemu vitamín E a mám zvýšený krevní tlak. Čím by to mohlo prosím být? Samostatně zvýšený tlak hemangiomy netvoří. Mám si zajit na zminovane vyšetření? Jak se provádí? Děkuji mockrát za vše vím,že se jedna o kosmetický problém,ale velice mne trápí. Děkuji za odpověď, na hematologickém vyšetření jsem byl a vše je v nejlepším pořádku ale problémy přetrvávají a spíše se zhoršují, teď mi jdou videt i modré žilky na těle v oblasti bicepsu a na prsou :(. Prosím o pomoc velmi mne to trápí. Bral jsem ascorutin,ale ,kdyz si jej ted vemu tak mi naskakuji vyrasky po celem obliceji a hrudi a zacne mne bolet srdce :( to stejne s ostatnimi vitaminy hlavne u vitaminu C. Dobry den, prosim pomozte mi. Jsem z problemu s mou kuzi opravdu zoufaly. Je mi 25 let, 183cm, 72kg,sportuji, mam sedave zamestnani, dosud bez jakychkoliv problemu nyni mam caste modriny z jakychkoliv malych ran,ktere ani neboli, dale otlaceniny na celem tele,ktere se velmi pomalu zatahuji cca 45minut a do toho praskani zilek v obliceji a na nose casta tvorba hemangiomu,ktere jsem nikdy nemel a ani je u rodicu nikdo nema stejne jako dalsi zminovane problemy. V lete jsem zhubnul 18kg za 3 mesice a od te doby se to takhle se mnou vlece. Prosim poradte mi jak mohu tyto problemy napravit. Odpověď odborníka: Prosím, navštivte obvodního lékaře nebo přímo specialistu na cévní a krevní nemoci - hematologa, bez vyšetření vaších cév a hlavně faktorů, které z krve jdou odečíst, zda nemáte poruchu srážlivosti krve. Teprve potom lze doporučit léčbu, bud na posílení cévní stěny nebo přímo léčení, zlepšení kvality a proudění krve. Bez vyšetření ovšem více nepomohu, zavčasu navštivte lékaře, at neco nezanedbáte. Může vše mít souvislost s velkým zhubnutím a nedostatkem vitamínů a minerálních látek, ale to lze snadněji napravit svépomocí, pomocí multivitamínů, ale zjistění ev. poruch srážení vyšetří pouze lékař! Navštite jej! Hezký den MUDr. Jana Leskovská Odpověď odborníka: Takto nadálku bohužel nemohu posoudit závažnost vašeho problému. Prosvítání žil u hubených lidí ( nebo po zhubnutí) je zcela normální. Zvláště v oblasti více namáhaných svalů ( nechodíte do posilovny?). Tvorba hemangiomů je daná geneticky, nelze ji prevencí ovlivnit (Ascorutin nepomůže), ale je třeba vědět, že hemangiomy nepředstavují žádné zdravotní riziko a jsou jen kosmetickým problémem. Ještě bych doporučovala vyšetření na endokrinologii ( funkce nadledvin) a cévním. MUDr. Eva Dogoši

Odpověď odborníka:

Navštivte hematologickou ambulanci, provede se odběr krve a podrobné prozkoumání hemangiomu a hlavně pohovor s vámi, jak se tvoří, co máte vypozorováno a podobně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dámy, obtěžují vás noční návštěvy toalety? Známe důvody!
Koloskopie
Články: Koloskopie
Koloskopie nebo také...
Vyšetření kostí lze podstoupit i preventivně
Články: Vyšetření kostí lze podstoupit i preventivně
Následky osteoporózy se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bechtěrev vám nemusí zničit jen záda
Články: Bechtěrev vám nemusí zničit jen záda
Ankylozující spondylitida...
Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Články: Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Diagnóza rakoviny ledvin je...
Prolaktin pomůže poznat epilepsii
Články: Prolaktin pomůže poznat epilepsii
O prolaktinu se mluví jako...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: