Hematom

Před 2 lety jsem podstoupil operaci slepého střeva - laparoskopicky. Vše v pořádku, ale krátce na to se mi v podbřišku udělala modřina - na dotek nebolí, jde spíše o estetickou vadu. Doktorka mi rekla, že se to může stát, ale chtěl jsem vědět i další názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud máte hematom na břiše téměř dva roky a nic se neděje, tak se nemusíte bát. Pooperačních komplikací může být celá řada a toto je jedna z nich. Hematomy se obvykle do pár dnů vstřebávají a zmizí, pokud k tomu nedošlo, tak máte již pigmentaci kůže a tudíž budou změny asi trvalé. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Vyrážka, povlak a pupínky v ústech? Mykóza signalizuje slabou imunitu!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Poruchy spánku
Články: Poruchy spánku
Mnoho z nás občas trpí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x