Hematom

Dobrý den, jsem v sedmém týdnu těhotenství, včera UZ,plod 13 mm, srdeční akce patrná, ale okolo plodu veliký hematom,podle jiné paní doktorky, která dělala vyšetření v 5 týdnu těhotenství se plod nezvětšil, prý měl i v 5 týdnu 13 mm, což mě zaráží, jelikož doba těhotenství je správná, znám datum oplodňovací soulože. Včera nabrány hodnoty HCG 11500 jednotek, dnes 13185 jednotek. Je přírůstek v normě? Znamená to, že se plod vyvíjí, nebo opravdu velké riziko, že plod odumře, nebo je ještě nějaká šance.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Prognóza u tam malého těhotenství je vždy těžká,hematom se může vstřebávat,positivní je, že hladina HCG i když mírně stoupla a je akce srdeční ,bude záležet na dalším ultrazvuku.hlavní je teď zachovat klid a nestresovat se,ovlivnit to nijak nemůžete. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: