Hematom v kolene

Dobrý deň! Mám 3 týždne po ASK kolena. Vypadla mi nechtiac 3. deň po operáci drenáž z kolena a utvoril sa v kolene hematom. Chcela by som sa spýtať, či sa vstrebe samovoľne, a ak áno, koľko to trvá, alebo sa to bude musieť zase otvoriť a vyčistiť? Ďakujem.

Odpověď odborníka:

Nevím jaký výkon byl proveden. Vypadnutí drenáže po 3 dnech není chyba. Hematom se vstřebává a do jisté míry, pokud jej není mnoho, působí hojivě na změněné anatomické poměry po artroskopii kolena. Hematom se vstřebá do 3 týdnů, stav je třeba ale u oprtopeda sledovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: