Hematomy po warfarinu

Dobrý den,moc Vás prosím o radu.Jsem po 5ti opak. flebotrombózách DK.Po inj. léčbě Clexane,Fragmin,Zibor velké břišní hematomy, nutno operativ. řešit, po Warfarinu totéž.Aby byl INR kolem 2,nutno brát 12,5mg denně,ale též hematomy (ty jsou už přiINR 1,6).Existuje jiný lék?Beru Topiramat , Euthyrox. Testy na přítomnost mutace pro větší sklon k trombózám neprokázány.Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hematomy se bohužel budou objevovat i při změně medikace, je to totiž velice častý vedlejší účiněk techto léků. Možností by byla jedině změna z i.v. na per orální podávání. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: