Hemeroidy ?

Dobrý den. Už Několik let mám na papíře krev,nějak jsem si s tím nelámal hlavu bylo to týden pak nic a tak dal. ale dnes jsme narazil na clanek že to může byt i rakovina tak sem se začal docela bát. K doktorce nechci jít.(bojím se vyšetření a taky reakce že to trva tak dlouho) a tak sem se chtěl zeptat esi pude stačit když skusím něco na hemeroidy, po prípadě co asi může to být. Někdy se jedna o malou kapku, nekdo o o hodně víc krve na papíře . ve stolici sem nikdy ji nezpozoroval. na pohmat tak sou cítit takový bulky a myslím si že ta krev je z nich. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Určitě navštivte chirurga, dá se předpokládat, že nejde o rakovinu vzhledem k délce trvání, spíše opravdu půjde o hemoroidy, které se dají dnes snadno vyřešit kupř. laserem..

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: