Hemeroidy

Dobry den, trpim hemeroidy, ktere se po po prvnim tehotenstvi zhorsily. Na zaklade kolonoskopie mi byly zjisteny vnitrni i vnejsi, doporuceno na zakrok. Nyni nemam zadne vazne problemy (krvaceni, bolest atd), planujeme 2.dite, ma cenu jit na zakrok nyni nebo pockat az po druhem tehotenstvi? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Danielo! Domnívám se, že by nemuselo být od věci ještě hemoroidy před zákrokem zkontrolovat. Věc by měl rozhodnout lékař, který Vás viděl a vyšetřil. Promiňte mi tu obecnou odpověď, prosím, ale na dálku přeci nemohu posoudit, nakolik jsou Vaše hemoroidy závažné... Udržujte svou stolici měkkou - jezte dostatek vlákniny, hodně pijte.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x