Hemeroidy

Dobrý den, jsem 7 týden po porodu a před týdnem mi začaly bolesti při stolici, později se ukázala i krev. Začala sem více dbát na příjem tekutin a vlákniny a pár dní to bylo úplně bez potíží a pak se zase krev vyskytla. Četla sem že hemeroidy po šestinedělí vymizí. Je tedy lepší vyhledat odbornou pomoc i když příznaky se jednou lepší a při menší spotřebě tekutin horší? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Určitě má smysl lékaře vyhledat.Měl by se prokázat jednozačně zdroj krvácení "jen" v hemorhoidech.Stav dokáže zlepšit aplikace léku Detralex.Další varianty řešení s lékařem prodiskutujete.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Slzy, které neznamenají dojetí
Články: Slzy, které neznamenají dojetí
Ne vždy musí slzy odrážet...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sedm mýtů o bolestech zad
Články: Sedm mýtů o bolestech zad
Většina z nás zná potíže se...
Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Články: Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Očkování proti žloutence A...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: