Hemeroidy?

Dobrý den. Obracím se na vás, pro mě dost s intimním problémem. Je mi 17 let a asi rok zpátky jsem si všiml výrůstku u konečníku. Podle článků jsem usoudil, že se bude jednat o hemeroidy. A tak jsem to nějak neřešil, protože jsem se dočetl, že spousta lidí má tento problém. Ale dva dny zpátky jsem si všiml krve na toaletním papíru. Navíc dneska začal být výrůstek hodně bolestivý a to nejen na dotek, a nějak se mi zduřil. Nějak nevím co s tím. Protože mám OL lékařku, s tímto problémem se mi za ní nechce jít. Přijde mi hodně trapné a neodvedu si představit někomu vysvětlovat, co mi vlastně je. A už vůbec si nedovedu představit, že by mě někdo na onom místě vyšetřoval. Zkrátka za svoji OL určitě jít nechci a do nemocnice na ambulanci taktéž ne, protože se obávám, že bych tam mohl, při mém štěstí, narazit zrovna tak na lékařku. Proto se chci zeptat, co by to mohlo být a co na to pomáhá, aniž bych musel navštívit lékaře.? Děkuji za vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši. Chápu Váš stud, ale není na místě. Pravděpodobně se opravdu jedná o hemoroidy a pokud už pozorujete i krev na papíru, je čas to nějak řešit. Doporučuji navštívit rovnou specialistu proktologa a abyste měl jistotu, že je to muž, vybírejte podle obsazení ordinace. Většina informací bývá na internetu vč. jména lékaře. Bydlíte-li v Praze, nabízím proktologii u nás v Nemocnici Na Františku, kde jsou mí kolegové proktologové pouze muži. Objednejte se na tel. čísle 222 801 343 a chtějte do ambulance proktologa. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Výrůstek | Od: Lena | 5.8.2015 20:28
Dobrý den. Nahmatala jsem si malý výrůstek u
řitního otvoru (konkrétně před ním). Na internetu
jsem hledala informace. Mohl by to být tzv.
stopkatý výrůstek? Hemoroid by to mohl být
také,ale nepociťuji žádné příznaky. Nemám žádné
problémy. Děkuji.
reagovat
re:Výrůstek | Od: uLékaře.cz | 6.8.2015 09:52
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Články: O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Domácí násilí má pro ženu a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: