Hemeroidy

Dobrý den, mám dotaz,byl jsem na ošetření vnitřních hemeroidů st 1 -metodou měkkým laserem.Přibližně po týdnu jsem zpozoroval ve stolici stopy krve. Je po tomto zákroku toto normální? Trvá to už 3dny. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po tomto zákroku by krvácení být nemělo. Tento zákrok však hemoroidy neodstřaňuje, pouze zmírňuje příznaky, tedy krvácení je možné z hemoroidů , které zůstaly v konečníku nebo i z jiné příčiny, pokud bude pokračovat je nutné vyšetření anoskopické a případně i koloskopie. Více informací na www.proktologickaordinace.cz

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x