Hemofil

Dobrý den.Prosim o radu.Již 3/4 roku mám rýmu,pokaslávám a jsem zahleněna.V létě to bylo lepěí.Během té doby jsem měla asi 4krat výtěr z krku na hemofila.Výsledek pokaždé masivně hemofil.Snědla jsem za tu dobu uz několi druhu antibiotik po více dávkách.Bez výsledku.Také mně padá rýma do krku a musim pořád chrchlat,abych se toho zbavila.Je mi 54let.Děkuji za pomoc a radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hemofilové infekce jsou opravdu někdy takto odolné, Doporučoval bych proto znovu kompletní vyšetření u lékaře, který zvolí dle aktuálního zdravotního stavu vhodnou léčbu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Články: Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Léčba zhoubných plicních...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zmírnit bolest zubů i strach ze zubaře? Pomocí homeopatik!
„Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Články: „Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Ať už trpíte onemocněním...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x