Hemofil

Dobrý den, asi před třemi týdny jsem měla nález a to zlatého stafylokoka v krku, byla jsem přeléčena antibiotiky Cefzil 500 a vše bylo v pořádku. Před týdnem mi ale otekly mandle, takže jsem opět zašla na krční, kde mi ve výtěru našli hemofila. Na internetu je spousta informací, proto bych se ráda nejprve dozvěděla, o co přesně jde, poněvadž se informace liší. Beru Amoksiklav, ihned se mi ulevilo v okolí mandlí a do 2 dnů byl otok pryč. Nicméně mám stále horečky a začaly mi velké bolesti hlavy, nespavost, velice jsem zhubla, občas mívám mžitky před očima, bolí mě ve stehnech, v podbříšku a vpodpaží. Dnes se přidala bodavá bolest na hrudníku a v horní části zad, hlavně při nádechu. Mám ještě počkat na dobrání antibiotik (středa)? Nebo mám jít k lékaři ihned zda je vše v pořádku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Moc a moc prosím, snažte se důvěřovat svému ošetřujícímu lékaři..změny stavu, reakce na medikaci, jakékoliv pochybnosti o dynamice onemocnění- vše dokáže zodpovědně hodnotit nejlépe ten lékař, který Vás skutečně vyšetřuje, má k dispozici Vaše nálezy, zná Vaši zdravotní minulost..Internetové diskuze nedokáží postihnout jedinečnost každého pacienta.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: