Hemofilus

U syna 6 let probíhá už měsíc suchý dráždïvý kašel,po výtěrech zjištěn hemofilus,nasazena atb.klacid,co dál a jaké prostředky pro posílení imunity.Jak nebezpečná je tato bakterie?Díky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hemofilus je poměrně nebezpečná bakterie, nicméně spíše u velmi malých dětí. Navíc poměrně dobře reaguje na antibiotickou terapii, takže nemusíte mít strach. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: