Hemofilus

Mám syna 5let a syna 2roky.Prokázán u obou masivně hemofilus-výtěrem s krku..Mají suchý dráždivý kašel a menší v noci až zvrací.Už před 14dny měl menší 3dny 40horečky.Teplotu ted nemají a prý si s tim telo poradi bez antibiotik:(.Můžete mi prosím poradit?(obě děti jsou alergici a astmatici)

Odpověď odborníka:

Nález hemofila v krku není ještě jednoznačný důvod k nasazení antibiotik, ale kvůli tomu kašli bych asi antibiotika nasadila.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: