Hemofilus, antibiotika, zase hemofilus..

Dobrý den, v říjnu jsem měla zánět nosohltanu dosti silny paní doktorka předepsala antibiotika. V listopadu jsme kvůli našemu malému synovi si nechali celá rodina udělat kontrolní výtěr a byl nám zjištěn hemofil a tak nám nasadila celé rodině antibiotika. Opět jsme šli na kontrolní výtěr po dobrání léku a měli jsme ho opět tedy hemofila a tak nám nasadila zase antibiotika. Dnes jsem byla opět na krčním nemám mandle a tak mám velké bolesti v krku. Paní doktorka mě dopuručila kojit. Je to opravdu nutné? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přiznám se, že příliš nechápu souvislost mezi nálezem hemofila v krku a nutností kojit. Nemyslela to paní doktorka tak, že užívaná antibiotika Vám nebrání v kojení, tedy že můžete dále bez obav kojit? (nikoliv, že nutně musíte) Zeptejte se raději své paní doktorky, jistě Vám vše vysvětlí.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Léky na zácpu a průjem mívají vedlejší účinky. Vybírejte opatrně!
Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Články: Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Přestože by se někomu mohlo...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ochromené srdce aneb Co nám dláždí cestu k infarktu
Články: Ochromené srdce aneb Co nám dláždí cestu k infarktu
Infarkt je pro mnoho lidí...
Hemoroidy: choulostivý problém lze řešit přírodní cestou
Články: Hemoroidy: choulostivý problém lze řešit přírodní cestou
Trpíte hemoroidy? Ještě než...
Infekční komplikace atopického ekzému
Články: Infekční komplikace atopického ekzému
Ekzém není jen nepříjemný...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: