Hemofilus-spálová angína

můj 5letý syn má všechny příznaky spálové angíny a 40horečky,čekáme na výtěr s krku-lékařka si myslí,že se to spíš pátá nemoc:(.Antibiotika zatím žádná.Byl mu před několika dny z výtěru prokázán hemofilus ...souvisí to s tímhle problémem?děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Spálovou anginu vyvolává streptokok, hemofilus je jiná bakterie. Nicméně hemofilus za určitých okolností může i takové příznaky vyvolávat. Záleží také na tom, jak se dítě cítí. Pokud je ve špatném stavu, doporučovala bych spíše antibiotika nasadit.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: