Hemoroidy

Dobry den, mam dotaz ohledne hemoroidu. Mam prolaps kuze konecniku, hemoroidy a polip. Je dobre si je nechat odstranit? Pri stolici se vse vyrine ven. Je potreba zakrok?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, pokud máte hemoroidy a prolaps anální sliznice při stolici, mělo by se to léčit. Vyhledejte specializovanou proctologickou ambulanci.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x