Hemoroidy

Dobrý den, jsem 8 měsíců po porodu a trápí mě hemoroidy. Chtěla jsem se zeptat zda je vhodné laserové odstranění a zda se po tomto zákroku mohou objevit některé nežádoucí projevy. Ještě jsem se chtěla zeptat zda je to bolestivé a jak dlouhá je rekonvalescence. Mockrát Vám děkuji za odpověď, Jana

Odpověď odborníka:

Operace hemorhoidů laserem provádějí jen některá pracoviště. Jedná se o elegantní metodu, kterou ale je možno dle mne použít jen u menších nekomplikovaných hemorhoidů. Zato léčení je rychlé bezbolestné. Lékaři vyžadují asi 1 den pozorování nebo trvalý telefonický kontakt pro možné potíže, které by se případně mohly objevit. Výsledky jsou příznivé.Poučení vám kdykoliv poskytne pracovištrě zabývající se touto léčebnou metodou.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x