Hemoroidy

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,v posledních dvou letech jsem měl co pul roku hemoroid,který jsem úspěšně vyléčil po týdnu krémem,poslední hemoroid jsem ale léčil měsíc detralexem,protože jsem se neuměl toho zbavit,zabralo to,ale po týdnu už mám zase znovu příznaky,zbavím se toho někdy,nebudu muset zase užívat léky?Poradil by jste mi něco?Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane/paní, pokud se nepodařilo obtíže potlačit lokální léčbou a medikamentózně, doporučuji Vám obrátit se na proktologickou ambulanci a absolvovat chirurgické ošetření. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Hemeroidy | Od: Dana | 10.12.2014 16:55
Na hemeroidy mám vyzkoušený Hemostop, užívám vždycky když se objeví a během necelého měsíce je ponich. Je to příjemnější než si močit zadek v dubové kůře a hlavně je to rychlejší. Během 3 dnů mám i po problému se svěděním či bolesti.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: