Hemoroidy

Dobrý den, podstoupila jsem rektoskopii, při které mně byly zjištěny hemoroidy 1. stupně. Zapomněla jsem lékaři říci, že jsem před vyšetřením užívala na doporučení obvodního lékaře Detralex /tedy na vyšetření jsem byla ve čtvrtek a Detralex jsem přestala užívat v úterý/. Nemohou být výsledky ovlivněny užíváním tohoto léku? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní Kláro, Detralex není léčivým přípravkem, jehož používání by zcela vyléčilo hemoroidy. Základní rektoskopický nález nemohl být jeho užíváním významně ovlivněn. Doporučuji Vám postupovat při léčbě hemoroidů podle ordinace Vašeho proktologa nebo gastroenterologa. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: