Hemoroidy

Dobrý den , je mi 17 let a mám 2 malé hemorodiální uzlíky fissuru ani . Chtěl bych se zeptat zda-li dlouhodobé hemoroidy nevedou k rakovině konečníku a co bych měl dělat abych se hemoroidů a fissury co nejrychleji zbavil . Díky za odpověď a pěkný den přeji ...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obě jmenovaná onemocnění k nádoru nevedou. Z hlediska prevence je nutné dbát o pravidelnou stolici, která by neměla být tuhá. To znamená dostatek tekutin a nestravitelné vlákniny ve stravě. Léčba již vzniklého onemocnění vyžaduje lékaře - gastroenterologa nebo chirurga - proktologa

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: