Hemoroidy

Chcem sa opytat ci mozem na riesenie lahsieho stupna hemoroidov po porode uzivat Diosminol ked kojim. Dcera ma len 6 tyzdnov. Pripadne ci existuje nieco vjodnejsie okrem maste ktoru uz pouzivam - hemostop. Vopred dakujem za odpoved.

Odpověď odborníka:

V příbalovém letáku je uvedeno, že tento doplněk stravy není vhodný pro kojící ženy. Během kojení bych se zaměřil na lokální léčbu, kde je skutečně velký výběr mastí a rektálních čípků. Ve formě perorálních tablet, pokud chcete, můžete užívat např. preparát Dostinex. Ten bych současně s lokální léčbou užíval hlavně při zhoršení potíží.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: