Hemostop a palpitace

Je mi 21 let. Půl roku mě trápilo svědění v konečníku, obvodní lékařka mi řekla, že si není jista, zda jde o hemoroidy, že tam nic hmatatelného zatím není. Koupila jsem si napřed mast Faktu, ale nepomohla. Nyní mne v konečníku nesvědí, ale spíše řeže. Hlavně při vyprazdnování. Každý den chodím jednou, konzistence je v pořádku, akorát mi to "usekává" na takové "bobky", hlavně zpočátku.Mám pocit, že je konečník trochu zůžen.Objednala jsem si tedy potravinový doplněk Hemostop, dle recenzí si ho lidé chválí. Dnes jsem měla první tobolku a mám palpitaci. Nevím, zda v užívání pokračovat. Asi je normální, že když dojde k vazokonstrikci, vzroste tlak a srdce musí více pracovat, ale je to normální? Navíc pokud budu hodně pít, jak je doporučováno, tlak ještě stoupne. Bojím se třeba sportovat, aby se mi něco nestalo, když tolik cítím tep. Také jsem si sáhla na krk a cítila jsem tep velmi zřetelně. Je to přeci jen doplněk a neměl by být tak silný, aby mi mohl uškodit, že? Možná ještě dodám, že toto se mi dělo i při užívání kontraceptiv, proto jsem je přestala brát. Nemám tušení, proč se mi toto děje. Mohu mít například slabé srdce? Co byste mi poradil? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bude lépe preparát neužívat. Pokud budou příznaky pokračovat, raději bych doporučil navštívit svého praktického lékaře a s ním se poradit. Pokud potíže budou od preparátu, měly by do tří dní vymizet.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dámy, obtěžují vás noční návštěvy toalety? Známe důvody!
Koloskopie
Články: Koloskopie
Koloskopie nebo také...
Vyšetření kostí lze podstoupit i preventivně
Články: Vyšetření kostí lze podstoupit i preventivně
Následky osteoporózy se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bechtěrev vám nemusí zničit jen záda
Články: Bechtěrev vám nemusí zničit jen záda
Ankylozující spondylitida...
Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Články: Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Diagnóza rakoviny ledvin je...
Prolaktin pomůže poznat epilepsii
Články: Prolaktin pomůže poznat epilepsii
O prolaktinu se mluví jako...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: