Hemostop a zvýšená teplota

  • Dotaz od: František
  • Publikováno: 22.12.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, je mi 72 let,užívám pravidelně léky Hipres 5 a Cinnabene,mám problém-hemeroidy-v lékárně jsem si zakoupil lék Hemostop,obtíže ustoupili ale mám třetí den zvýšenou teplotu 38,5C cítím se unaveně,je mi zima ani chuť k jídlu nemám.Myslíte že to může být těmi léky Hemostop? Mám je přestat brát,nebo dají se nahradit jinými léky? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejedná se o nežádoucí účinek léku Hemostop, který tedy vysazovat nemusíte. Po příčině obtíží pátrejte jinde.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: