Henochova-schönleinova purpura

Dobrý den ,mému 6. letému synovy diagnostikovali Henochova-Schönleinovu purpuru bohužel to postihlo břicho nyní jsme v nemocnici již 11 den a náš stav se opět zhoršil jsem bezradný nevím co se bude dít popřípadě jestli se nemoc nemůže vyustit k jiné závažnější nemoci.....popřípadě které....děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Henoch-Schonleinova purpura je onemocnění, které i přes dramatický obraz velmi často samo vymizí. U určitého procenta pacientů se však po bezpříznakovém období může vracet a v ojedinělých případech může vést k selhání ledvin.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: