Heparin al gel

Dobrý den!! Od prakticé lékařky jsem dostala heparin al gel na otoky v těhotenství a teď jsem se dozvěděla po přečtení letáku,že ho používám o dost déle než je doporučeno,nemohlo to ublížit miminku?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, heparin není nebezpečný pro miminko, v lokálním podání ve formě mastičky rozhodně ne, nemějte starost. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: