Hepatitida c

Dobry den pred desiati tyzdnami som mal nechraneny oralny styk ja som bol pasivny cize bol robeny mne. Od vtedy som psychicky na dne bojim sa ze som sa niecim nakazil. Je to mozne? Hiv, hepatitida c?? Asi po 7 tyzdnoch sa mi spravil na jazyku biely povlak kedy mozem ist na testy tak aby boli 100% dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den , máte pravdu, že i orálním stykem se dá nakazit pohlavní chorobou , třeba syphilis nebo HIV, ale je to velmi málo pravděpodobné , pokud jsme byl "pasivní" , potíže v dutině ústní s tím nesouvisí. Na testy můžete jít za 6 týdnů po styku. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: