Hepatitida c

dobrý den, lze se infikovat virem hepatitidy C po jednom nechráněném pohlavním styku? a zda by hladiny ALT byli po 3.měsících zvýšené,děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k nákaze stačí i jediný nechráněný styk.ALT by zvýšeno být mohlo, ale taktéž nemuselo, reakce hladiny jaterních enzymů je poměrně individuální.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: