Hepatitida c

Jak velke riziko hrozi nakazeni se hepatitidou C pri pohl.styku? K vyvrcholeni nedoslo, souloz trvala kratce. Provedla jsem test na hiv po 3 mesicich od rizika a negativni. Mohou se tyto nemoci nejak ovlivnovat? Treba, ze by pripadna hepatitida C prodlouzila imunologicke okenko u testu na hiv? Dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud měl dotyčný partner hep.C, nakazit se můžete, ale procenta Vám neřeknu. Nejlépe serologické testy. HIV výsledek neovlivní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: