Hepatitida typu c?

Může svědění pochvy (stydké pysky a poševní vchod) být projevem hepatitidy C? Děkuji

Odpověď odborníka:

Hezký den Drahuše, domnívám se, že tyto příznaky nejsou projevem Hepatitidy typu C. Zkuste nyní užít např. přípravky z řady Canesten gyn, Vaše potíže by se měly zlepšit. Z jakého důvodu máte obavu z onemocnění žloutenkou typu C? Užíváte intravenozně drogy či jste měla rizikový, nechráněný pohlavní styk? Budou-li Vaše obavy přetrvávat a máte-li důvod si myslet, že jste se mohla tímto typem žloutenky nakazit, navštivte praktického lékaře. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: