Hepatitis b

Prodelala jsem pred 37 lety Hepattis B. Jaka je pravdepodobnost, ze pri nechranenem styku jsem nakazila partnera? Dekuji, Helena

Odpověď odborníka:

Pokud jste se uzdravila a netrvají následky, tak je nákaza partnera vyloučena. Aktivita onemocnění a tím i nakažlivost se posuzuje podle serologického vyšetření

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: