| Nápověda

Hepatopatie v těhotenství

 

Dobrý den, jsem v 28 tt, při minulém těhotenství hepatopatie, zjištěna až v den porodu. Dnes jsem od své gynekoložky dostala poštou výsledky jaterních testů s receptem na Flavobion, ale paní doktorka má teď dovolenou, takže se jí nemůžu zeptat na podrobnosti. Pouze vím, že jsem měla už při minulých testech vysoký cholesterol a ten se ještě zvýšil, ale přibyly tam jiné hodnoty mimo mez a na ty se chci zeptat a také co mi hrozí a jak tomu předejít (alkohol nepiji, žádné drogy jsem nikdy nebrala, stravuji se poměrně dost zdravě, uzeniny nejím, tuky minimálně). UREA 1.7, CHOL 9, BLIP 7.7 (před 3 týdny 5.5), LDLC 5.10, TAG 3.0. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte poměrně vysoké hodnoty cholesterolu a tuků v krvi. Doporučoval bych proto navštívit ošetřujícího lékaře a konzultovat s ním možnou léčbu - s ohledem na Vaše těhotenství. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
Kam dál
 
 
Hormonální antikoncepce – je opravdu takovou hrozbou?
Články: Hormonální antikoncepce – je opravdu takovou hrozbou?
Hormonální antikoncepce je...
Homeopatika pro těhulky: těhotenství a příprava na porod
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Stomatologie
Články: Stomatologie
Stomatologie, je obor...
Šedý zákal je častější, ale méně závažný než ten zelený
Články: Šedý zákal je častější, ale méně závažný než ten zelený
Nešťastné české pojmenování...
Revmatoidní artritida: jíte správně?
Články: Revmatoidní artritida: jíte správně?
Starší pacienti s...
Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Články: Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Ačkoli jsou si tyto dvě...
Vyležet chřipku není ztráta času
Články: Vyležet chřipku není ztráta času
Ve chvíli, kdy máte horečku...
Alkohol může ochránit před vznikem revmatoidní artritidy. Při samotné nemoci na něj raději zapomeňte
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
Články: Alergická konjunktivitida jde ruku v ruce s alergickou rýmou
Alergický zánět spojivek...
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Naposledy čtené: