Hepres genitalis v 8 tt

Dobrý den. Jsem v 8.tt, dostala jsem genitalni herpes, leky v tehotenstvi pry nelze uzivat. Chtela bych se zeptat, jestli to muze mit nejaky vliv na vyvoj plodu. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v některých případech dochází při herpetické infekci v tomto stadiu těhotenství k poškození plodu nebo k jeho potracení. Pokud jste ještě neinformovala svého gynekologa, že máte genitální herpes, co nejdříve to udělejte.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: