Herbalife

Prosím o stanovisko k užívání přípravků Herbalife. Jsem po operaci srdce - baypass, operaci baypass na levé noze, problémy plícní disfunkce, cévní problémy.Tímto Vás žádám o radu zda mohu užívat přípravky Herbalife a zda nejsou škodlivé pro moje zdraví. Na stránkách Herbalife jsem se nic takového nedočetla, avšak určitě tato firma nebude psát o škodlivosti působení jejich potravinových doplňků.. proto pokládám Vám tento dotaz.Děkuji za Vaše stanovisko.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Věro, vzhledem k tomu, že Herbalife nepatří mezi léčivé přípravky, není jeho výrobce povinen uvádět informace o rizicích užívání a nežádoucích účincích. Doporučuji Vám domluvit se s Vaším praktickým lékařem, zda tento doplněk stravy nezbytně potřebujete, či zda jste schopna poskytnout Vašemu organizmu všechny potřebné živiny pomocí kuchyňské stravy. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: