Herpes 2

Dobrý den, byla jsem diagnostikována u své gynekoložky s herpes genitalis. Prý to na mě přenesl partner, který nemá žádné symptomy a tvrdí, že nikdy ani neměl. Gynekoložka mi přesto řekla, že on je pouze přenašeč a vůbec symptomy mít nemusí. Partner mi bohužel nevěří a jde na testy krve jestli má virus přítomen - je možné virus najít v krvi i přes to,že nemá žádné projevy?je možné že by se u mě tento virus projevil úplně poprvé a mohla jsem být nakažena už před rokem?Děkuji Vám moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pavlo! Pokud je váš partner přenašečem viru herpes simplex 2, který zůsobuje genitální opar, bude mít v krevním testu pozitivní test na protilátky proti tomuto viru, i přesto, že nemá žádné symptomy. Je rovněž možné, že jste se virem nakazila již dříve a k viditelným projevům infekce došlo až teď. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: