Herpes genitalis

Dobry den pane doktore, udelaly se mi genitalni opary. Nejdrive jeden a ted uz jich mam asi 8-10. Nejsou nejak bolestive, ale boli me postevacek ale nic na nem nemam. Byla jsem u pana doktora a ten mi rekl ze to mam udrzovat v suchu ale to se mi jeste vice zhorsilo. Chtela jsem se zeptat jestli muzu pouzivat Framykoinovy zasyp- ten vysusuje? A mam doma mast Bepanten plus ten pouzit nemuzu? Je prece desinfekcni a hoji ranky. Predem moc dekuji za odpoved a vasi radu. Nebo je na 100% lepsi Zovirax. A mela bych se lecit i vnitrne antivyrotiky nebo staci jen vylecit pupinky? pekny den lenka

Odpověď odborníka:

Framykoin bych jako nejlepší neviděl, lepší by bylo antivirotika lokálně Příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: